top of page

Intuïtief creëren

Intuïtieve creatie is voor mij hoe het leven werkt.

Alle stappen die ik en die jij zet, zijn bewegingen in creatie, want steeds opnieuw creëert zich een nieuwe situatie. Ik kijk naar het leven steeds in een nieuw moment, alsof je steeds laagje voor laagje een schilderij of tekening maakt. Je voegt wat toe, gaat daarmee verder. En als je het toch niet bevalt, pas je het aan of schilder je eroverheen.

Het volgen van het leven!

Intuïtief schilderen

Een vorm waarin je onderbewuste zichzelf laat zien op het canvas. Dat wat er in jou leeft, komt altijd naar boven in een schilderij of tekening. En dit is het cadeau van de workshops (zie agenda) en de individuele sessies. 
Want jij doet, door te schilderen, jouw innerlijke werk, jouw proces, jouw persoonlijke reis. 

Ik ben de Midwife in dit hele proces. Ik begeleid, ben er bij, faciliteer, maar ben vooral jouw bedding om te durven uiten.

En ik geef woorden, ik duid jouw creatie, de energie, de beelden, vormen, kleuren en beweging. 

Waardoor dat wat onbewust was, in je bewuste komt.

Je bent er vrij van.

schildersezels.jpg

Groepen, teams, opleidingen

Heb je weleens bedacht dat je via creativiteit, de groepsdynamiek kunt ontdekken, dat je de lijnen van verbinding, triggers, onbewuste patronen binnen een team, kunt verhelderen en vrijmaken? 

Ik gebruik tekenen, schilderen, muziek en het lichaam bij groepen. Dit is een verrassende manier van teambuilding of juist het openen en ontdekken van jezelf, zodat het samenwerken en samenzijn met anderen nog prettiger voor je is.

Ik leer mensen zichzelf te zien en elkaar te zien, voor wie ze werkelijk zijn. Ik zet mensen in hun kracht en in hun hart, waardoor er gezond gedrag ontstaat; het volgen van wat klopt voor jou.

Ik gun iedere groep dit, omdat het de bedding in de samenwerking verruimd en verbetert.

bottom of page