top of page

Ik kijk naar jou en zíe jou

Zodra ik met iemand ben, focust mijn hart zich op de persoon die bij mij is. Zo werkt mijn energie, zo werkt mijn hart, zo werkt de liefde die door mij heen stroomt.
De afgelopen jaren is mijn manier van kijken meer geopend, omdat ik mijn eigen blik heb verruimd. Door mijn eigen innerlijke processen, mijzelf als kind en mijn eigen ervaringen in het leven onder de loep te nemen, kan ik ook anderen nog beter zien. 

De verdieping door de kennis over creativiteit en het duiden ervan, maar ook de numerologie en Human Design, zijn voor mij tools die ik gebruik om een ander nog beter te zien.


Ik verdiep mij in jou of in jou kind, om zo een de begeleiding en de opvoeding met meer gemak te laten verlopen. 
Want als jij jouzelf en jou kind vanuit een nieuw perspectief kunt zien, zul je absoluut meer vervulling ervaren in wat er is.

 

Human Design

Ik gebruik jouw geboorte gegevens (naam, datum, tijd, plaats) om een Human Design blauwdruk te bekijken. Deze blauwdruk vertelt over je energie, jouw manier van beslissen, waar je van 'aan' gaat en wat je moeite kost. 

Via deze blauwdruk wordt er veel helder over wat wel werkt voor jou en wat prettig is. Dit is voor de volwassene/de ouder/de leerkracht super waardevol. 

Stel je voor dat je dit van je kind hebt?

Dat je door meer informatie en details te hebben over hoe jouw kind het beste werkt, in zijn/haar kracht gezet kan worden en welke begeleiding daarvoor nodig is. 

Basic: 
Bij basic, bekijk ik de chart, leg ik de basis van het profiel van jou of je kind uit. 


Je krijgt een spraakbericht van ongeveer 10/15 minuten met de uitleg over het profiel, de autoriteit en wat wel werkt voor jou of je kind.

€27
Uitgebreid: 
Bij deze optie krijg je de basis uitleg van het profiel, maar ook de informatie over welke kanalen er invloed hebben bewust of onbewust. Daarbij leg ik uit hoe je je kind het beste kunt begeleiden of hoe je zelf het beste beslissingen/keuzes kunt maken in je leven. 

€57
Stuur een email met je gegevens naar: etdekoning@gmail.com
bottom of page